Listen Festival 2017 pakt uit met eerste lading namen

Listen, het Brusselse festival rond future music, heeft vandaag een eerste resem namen bekendgemaakt. Het festival vindt volgend jaar plaats van 30 maart tot en met 1 april en belooft ook nu weer een divers aanbod.

Met 808 State ‘Live’, Pender Street Steppers, Antal, Syracuse ‘Live’, Jovonn, Kai Alcé, Optimo, Nosedrip, Francesco Tristano ‘Live’, Pablo Valentino, Vladimir Ivkovic, Early Sounds showcase feat. Nu Guinea ‘Live’ & Pellegrino , Lefto, Flako, Deft, Le Motel, Solo 700, Mophito, Shungu, Bcote, Moodprint, Dj Kwak, Kong & Gratts, Handless Dj, Rick Shiver, Red D en Alfred Anders als eerste namen legt de organisatie nu al een indrukwekkend lijstje aan artiesten voor, met ook heel wat Belgisch talent op de line-up.

De eerste editie van het festival kon al meteen rekenen op duizenden bezoekers, die op verschillende plaatsen in het Brusselse konden dansen op tal van live-acts en dj-sets. Ze konden eveneens een platenbeurs bezoeken én heel wat voordrachten bijwonen.

Ook dit jaar wil de organisatie weer inzetten op een uiteenliggend aanbod, waarbij workshops, internetradio en platenbeurzen andermaal deel van zullen uitmaken. Daarvoor werken ze samen met meer dan 20 organisaties en locaties in Brussel waaronder de Ancienne Belgique en het ING Art Center.

Met de internetradio beginnen ze trouwens al enkele weken voor het festival. Van 10 maart tot en met 1 april 2017 zal het ING Art Center dé ontmoetingsplaats worden van Listen. Daar zal het publiek onder andere kunnen genieten van exclusieve radio-uitzendingen met interviews en dj-sets van Belgische artiesten en dit telkens van donderdag tot zaterdag tussen 19u en 01u.

Wie alvast de sfeer wil opsnuiven, kan hieronder de aftermovie van vorig jaar bekijken, toen onder andere Midland, Fatima Yamaha (live) en Manuel Göttsching op het programma stonden.

Ontdek meer...Festival