Modfest 2017 haalt Felix Da Housecat en I-F binnen

Hopelijk heeft iedereen genoten van zijn of haar kerstdiner! Zojuist maakte Modfest hun volledige line-up bekend voor 28 januari 2017. En zelfs met een te volle maag, moeten we toch nog watertanden. De Bootstraat zal bezoek krijgen van internationale toppers Felix Da Housecat en I-F.

Vorig jaar babbelden we nog met bezieler Kristof Claes over Modfest 2016. Hij legde toen uit waarom die editie in het teken stond van International Deejay Gigolo Records.

In 2017 kiezen de Hasselaren voor de Amerikaan Felix Da Housecat bovenaan de affiche. Afgelopen zomer vormde Felix samen met Jamie Principle en Trax Records-compagnon Vince Lawrence het project The 312. Het triumviraat had als resultaat debuutsingle Touch Your Body op Crosstown Rebels. Filmmaker David Terranova mocht een prachtige videoclip inblikken voor de drie heren:

Verder prijkt ook I-F hoog op de affiche van Modfest 2017. De Nederlander is labelbaas van Viewlexx en Murdercapital. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de klassieker Space Invaders Are Smoking Grass uit 1997. Verder staat zijn Mixed Up in the Hague, Vol. 1 nog in velen hun muzikaal geheugen gegrift. Ondermeer Giorgio Moroder en Kraftwerk deden een duit in het zakje voor de compilatie!

Er zullen vier zalen zijn tijdens Modfest 2017. Dus dan heb je meer dan 2 dj's nodig. Dat klopt! Heel wat nationale talenten zullen dit beatfestijn nog mogen opleuken. We hebben het dan over: The Whatevers, Konna, Gewelt, Delv!s, Goldfox, Universe, SupAfly Collective, Jules X, Bruce Botnik en Ricky & Bobby James.