20 keer nieuw voor Dour!

Wederom heuglijk nieuws vanuit het kamp van Dour Festival. Na de bekendmaking van Justice, Nina Kraviz, Die Antwoord en Metronomy pakt het Waalse festival onder andere uit met Vitalic (ons recent interview)! Het Franse electro-icoon is na een relatieve radiostilte weer helemaal terug met een nieuw album en liveshow. Wie naast een ticketje heeft gegrepen voor zijn show in de AB volgende week, verwijzen we dus graag door naar Dour.

Meer zoetigheid presenteert Dour in de vorm van technolegende Dubfire (zijn eerste passage op Dour!), electronicanerd Jon Hopkins, de funky Hunee en publieksfavorieten Dixon, KiNK, Kölsch en Yussef Kamaal.

Liefhebbers van drum ‘n’ bass vinden hun vibe dan weer bij wereldsterren Andy C en Chase & Status. Verder staan ook Annix en Critical Soundsystem in voor de stevigere bassen. Team hiphop kan zijn hart ophalen tijdens de blije wederkomst van NAS, die twee jaar geleden ook al op het hoofdpodium van Dour pronkte. Ook Kate Tempest, Lorenzo, Damso en die andere hiphopster Pusha T staan in voor de chille vibes op het festival.

Het festival maakte ook nog Two Door Cinema Club, St-Paul & The Broken Bones en pianovirtuoos Chassol bekend. Dour Festival gaat dit jaar opnieuw door op Plaine de la Machine à Feu in Dour vanaf 12 tot en met 17 juli. Tickets zijn al te koop via hun ticketshop.