Dit zijn de stagehosts van Tomorrowland 2017

Na 20 nieuwe namen voor Dour heeft nog heuglijk nieuws de redactie bereikt. Tomorrowland heeft aangekondigd welke promotors tijdens die twee heerlijke weekends in juli de verschillende podia zullen cureren onder de gezamenlijke vlag van het thema Amicorum Spectaculum.

In de eerste plaats is er de terugkeer van onder meer Café d’Anvers, We Play House en Diynamic. Café d’Anvers ontvangt op de eerste zondag Cocoon en op de laatste dag van het festival is Mosaic bij hen van de partij.

Nog belangrijker is natuurlijk dat er dankzij de uitbreiding naar twee weekends plaats is vrijgekomen voor een aantal opmerkelijke nieuwkomers. Zo zullen onder meer Elrow, Ants, PLAYdifferently, Krankenhaus en Feestgedruis voor de eerste keer van de partij zijn. Verder noteren we zeker ook I Love TechnoPryda en Forma.T, die Hungry Music uitnodigen. Ook artiesten als Netsky, Dave Clarke en Robin Schulz krijgen er hun eigen stage.

Een heleboel klinkende namen, zoveel zelfs dat je je kan afvragen wie niet naar Boom zal afzakken. Carl Cox?

Het gissen naar wie effectief achter de knoppen zal staan hoeft trouwens niet lang te duren. Nu maandag 23 januari worden al de eerste namen aangekondigd.