DGTL kondigt stageline-ups en festivalthema aan

DGTL heeft met Modularity een heus thema aangekondigd voor z'n editie in Amsterdam. Die term verwijst uiteraard naar een modulaire synthesizer - wellicht een van de meest aanwezige instrumenten in de hedendaagse dancemuziek naast een drumcomputer. Verder kan je ontdekken wie er op welke stage speelt!

DGTL staat gekend om z'n creatieve exploten rondom het milieu, hun terrein en de bezoekerservaring, maar het volgt nu ook andere festivals met het invoeren van een festivalthema. Zo krijgt elke stage een link naar de modulaire synthesizer; de entree heet Input en de eerste stage die de bezoekers te zien krijgen heet Generator - daar waar de energie ontstaat. Onder meer Max Cooper, Jan Blomqvist en Speedy J zorgen er voor de wattage!

Verder zijn er op het NDSM-terrein ook nog Filter en Frequency (waar Agoria, Moscoman en Midland zullen spelen), maar ook Amp (gehost door Mosaic by Maceo en Dixon Curated) en Gain (gehost door RA met namen als Jennifer Cardini, Sandrien en Willow). Even ontsnappen aan de sonische overload? Dat kan in het Mute-gedeelte!

DGTL vindt plaats op 15 en 16 april in Amsterdam en ontvangt onder meer DJ Koze, Howling, DJ Tennis, Jamie Jones, Kobosil en Motor City Drum Ensemble. Tickets kopen kan via hun website, de line-up per stage vind je hieronder.

Ontdek meer...Festival