Majestic. haalt Max Chapman naar Hasselt (03/02)

Het Limburgse Majestic. maakt al even furore vanuit hun thuisbasis in Neerpelt, en dat heeft hen geen windeieren gelegd. Zo werden ze voor hun volgende editie op 3 februari uitgenodigd in de Forty Five, zowat in het clubhart van onze meest oostelijke provincie. Voor de gelegenheid pakt de organisatie dan ook uit met Max Chapman on top of the bill. De Britse techhouse producer zakt voor de eerste keer af naar België.

Als zijn Boiler Room-set je niet bekend is, dan heb je sowieso wel één van zijn tracks horen passeren. Voices en Body Jack waren al weapons of choice bij de Majestic.-residents, maar ook ver buiten hun plezierige avonden waren ze te horen.

Verder tekent ook Floorfiller-prijsvogel Vertier aanwezig. Na zijn deelname aan DJ Mania bracht hij consistent goede tracks uit op Lost Records en Floorfiller Music

Vaste waarden en Majestic.-residents Franck ViberyHauslutNachtLawaai en Beans & Hedge konden natuurlijk niet ontbreken. Die laatsten voorzagen nog een promomix om volledig op tempo te komen voor de avond in kwestie!

Tickets kun je nog een dikke week kopen!