Depeche Mode lost nieuwe single

Binnenkort komt de legendarische newwave-band Depeche Mode terug naar ons land met hun Global Spirit Tour. Die tournée staat volledig in het teken van hun nieuwe album Spirit, dat uitkomt op 17 maart via Columbia Records en Sony. Met Where’s The Revolution lost Depeche Mode al een tipje van de sluier. Opleggen die handel!

In Where’s The Revolution horen we de vertrouwde stem van Dave Gahan bovenop een stevige baslijn en knetterende electronica die we wellicht aan James Ford te danken hebben. Want het is de halve trouwboek van Simian Mobile Disco die zich na Arctic Monkeys en Florence + The Machine nu ook aan de productietafel van Depeche Mode waagt. Een grote eer, voor beide partijen.

Depeche Mode is één van de meest invloedrijke bands van onze tijd die sinds de jaren tachtig de wereld wist te veroveren met hits zoals Enjoy The Silence, I Just Can’t Get Enough en Personal Jesus. Depeche Mode passeert op 9 mei in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets zijn uiteraard al lang uitverkocht, maar je kan je op de wachtlijst plaatsen via deze link.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel