Bredren en CONTRAST nodigen Lenzman uit in Fuse

Goed nieuws voor de drum 'n' bass-fans! Voor de eerste keer in jaren wordt er nog eens een drum 'n' bass-avond georganiseerd in de Brusselse Fuse. Organisatoren van dit gebeuren zijn onze landgenoten van Bredren, in samenwerking met het Oostenrijkse CONTRAST. Samen verwelkomen zij het label The North Quarter van Lenzman op vrijdag 21 april in onze hoofdstad.

The North Quarter is een nieuw label dat eind vorig jaar door Lenzman zelf werd opgericht, de eerste drie releases zijn ook allen van de man zelf. Wie hem nog niet kent heeft dringend huiswerk te doen, Lenzman staat al sinds jaar en dag garant voor het neusje van de zalm op vlak van liquid drum 'n' bass. Qua producties zit hij voor ons op hetzelfde niveau als pakweg Calibre of LSB

Op 21 april komt Lenzman bovendien niet alleen. MC Dan Stezo zal hem vergezellen om zijn set van de nodige raps te voorzien. Wie nu naar zijn hart grijpt omdat hij een clown die zo snel in de micro brult dat hij zelf niet meer weet wat hij zegt verwacht kan opgelucht ademhalen. Dan Stezo weet wanneer hij kan invallen en je zal hem niet betrappen op 'I say drum, you say bass'-onzin. Zijn raps zijn een verrijking voor een DJ-set, getuige de set uit 2015 die je hieronder kan beluisteren.

Er staan ook een aantal landgenoten op de line up. Phase, die net nog een track uitbracht op de nieuwe compilatie van Hospital Records passeert voor de gelegenheid eens in Brussel. Ook One87, die we ondertussen al kennen van Star Warz en M-Zine & Scepticz van Dispatch Records tekenen present. Uiteraard mag ook Bredren zelf niet ontbreken op de affiche, verwacht je aan obscure, harde drum 'n' bass à la Skeptical of Enei. Ten slotte zullen ook Lost Content en Blind Judge van CONTRAST aanwezig zijn.