LOVE, de slimme platenspeler

LOVE is de eerste "slimme" platenspeler. Het toestel dat eruit ziet als een oude telefoon leest de plaat met een echte naald en kan gebruikt worden in een app. Je verbindt de pick-up met Bluetooth of Wi-Fi en zo kan je de speler bedienen met je telefoon. Met de app kan je tracks afspelen, terugspoelen, overslaan en herhalen. Ook kan je het volume aanpassen en de RPM kiezen. 

Je legt je plaat op de meegeleverde basis, daarop plaats je het apparaat en de rest gaat vanzelf! LOVE combineert het vinyl-gevoel met moderne technologie. Wat begon als een kleine Kickstarter met een doel van $50,000 werd een hype bij audioliefhebbers rond heel de wereld. Ze staan nu op $600,000 met nog 18 dagen te gaan. Wanneer je het project steunt krijg je dus een fikse korting, maar op dit moment zijn er nog maar twee sponsorbare bedragen over die je een voordeel opleveren.

LOVE is aanbevolen voor mensen die een vinylervaring willen en daar een stevige dosis geld en geduld voor over hebben. In de herfst komt de platenspeler in de winkels te liggen. Kijk op hun site voor meer info!

Ontdek meer...Tech
Tags