Fuzz Exclusief: Duka - Choice (Raw District remix)

In onze Fuzz Exclusief-reeks schuiven we telkens ontbolsterend talent of gevestigde waarden naar voor die gloednieuw materiaal in de pijplijn hebben zitten. Maar wat als je de twee kan combineren, door pakweg een stevige housenaam zo'n ruwe diamant te laten remixen? Raw District deed het met Duka op Lany Recordings. Avant-première!

Duka is een jonge Gentse producer die met de Choice EP midden maart z'n debuut EP aflevert op het label van Maxim Lany. Daarmee treedt hij in de voetsporen van onder meer San Soda, Larse en Stavroz. Niet dat we hiermee druk op de schouders van Max Van Den Broeck willen leggen, dat doet ie namelijk zelf met dit zeer knappe debuut. De goede opletters kennen 'm nog van dit eerste wapenfeit.

Hijzelf duidt Maya Jane Coles, Ryan Crosson en Tale Of Us als invloeden aan. Puike namedropping dus, iets wat Raw District niet is ontgaan. Hun parcours lijkt maar straffer te worden na bevestigde releases op het Innervisions van Âme en Dixon, Moon Harbour en Crosstown Rebels. Belgians do it better!

Beluister de Raw District remix van Duka hieronder. Lany Recordings brengt de hele Choice EP midden maart uit.

Ontdek meer...Exclusief
Artiesten in dit artikel