Paradise City 2017: drie dagen lang feesten op eco-beats

Aan het idyllische kasteel van Perk, net buiten Brussel, gaat eind juni Paradise City voor de derde keer door. De fundamenten van het festival zijn ecologie, duurzaamheid en natuurlijk muziek. Nieuwigheidjes dit jaar zijn een extra feestdag op vrijdag en het Comfort Deck. Muzikanten van dienst zijn onder anderen Andhim, John Talabot en Pierre.

Van vrijdagavond 23 tot en met zondagavond 25 juni slaan we onze Kartent op in Perk. De kartonnen tent krijg je op de camping net als vorig jaar gratis van de organisatie en is volledig recycleerbaar. Ook voor voedsel zet Paradise City in op ecologie. Je krijgt enkel eerlijke producten voorgeschoteld waarvan bijna alles vegetarisch is.

De artiesten en stagehosts die al bekend zijn doen ons ook watertanden. Op zondag wordt één van de drie podia overgenomen door Nico Morano & Friends. Zaterdag krijgen we een Paradise City Live podium en op vrijdag word je verwelkomd door 10 years Ketaloco. Alle stagehosts staan hieronder gebundeld.

Naast stagehosts zijn er ook al enkele artiesten bekend. Acid Pauli, Andhim, Audion Live, Jan Blomqvist & Band, John Talabot, Kornél Kovács en Pierre bevestigden hun komst naar Perk. Hou zeker paradisecity.be in het oog of volg via Fuzz Magazine alle ontwikkelingen.

Een idee dat Paradise City meeneemt van de vorige editie is de Butler-service. Je bestelt eten of drinken via een app en even later staat een butler naast je met jawel, een natje en een droogje. Eten is niet altijd even eenvoudig in de menigte en iedereen heeft z’n rust af en toe nodig. Daarom richt Paradise City het Comfort Deck op. Met een gastronomisch bordje, van de hand van Sofie Dumont, geniet je van een panoramisch zicht over het festival. Gun je dansbenen hun welverdiende rust en vertroetel je maag met een streling voor de tong. Bekijk hieronder de aftermovie van vorig jaar.

Op vrijdagavond kan je enkel binnen met een weekendticket. Voor de andere twee dagen kan je ook dagtickets kopen. Dat doe je via deze link. Een combiticket met camping kost je €99 en dagtickets kosten €48 per stuk. Alle info over Paradise City vind je op paradisecity.be.  

Foto’s copyright Paradise City