Fuse strikt onwaarschijnlijke klepper voor 23e verjaardag

Ricardo Villalobos komt nog eens naar ons land! De beste technoclub van onze hoofdstad, Fuse, wist hem namelijk naar hun 23e verjaardagsfeestje te lokken op zaterdag 15 april. Alsof dat nog niet memorabel genoeg is, gooien ze er ook nog eens Sonja Moonear bovenop. Residents Pierre, Deg en Nathan Oye vervolledigen het nu al legendarische feest.

Het aantal keren dat de Chileen de laatste jaren in ons land neerstreek, kan je op beide handen tellen. Bovendien was dat - op twee sets op Tomorrowland na - zo goed als altijd in Fuse. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het de Brusselse technotempel is, die de eigenzinnige producer voor het eerst in twee jaar tijd naar ons Belgenlandje kan lokken. 

Op zaterdag 15 april wordt hij bijgestaan door Sonja Moonear, die de laatste jaren aan een fameuze opmars bezig is in ons land. Zo was de Zwitserse vorig jaar nog te gast op Roots of Minimal en Tomorrowland. De jaren daarvoor stond ze ook al twee maal in Fuse tijdens de verjaardagsfeestjes van Lessizmore, telkens samen op de line-up met... jawel, Ricardo!

Dat het een fantastiche avond wordt, lijkt nu al buiten kijf te staan. Ook de vaste waarden kunnen niet ontbreken op een verjaardagsfeest, dus halen ook Pierre - die we enkele maanden geleden nog interviewden rond het gloednieuwe label Fuse Music -, Deg en Nathan Oye hun beste platen boven. 

Wanneer de tickets online verschijnen, is voorlopig nog niet bekend, maar voor meer info kan je altijd terecht op het Facebook-evenement of op de website van Fuse.

Ontdek meer...Telex
Tags