KleinHouse maakt eerste namen Open Air bekend

Het Antwerpse KleinHouse heeft de eerste lading artiesten voor hun nakende Open Air op zaterdag 20 mei, bekend gemaakt. Naast 3 internationale toppers, kan ook bezieler Hush Hefner niet ontbreken op de derde editie van hun Open Air.

Naast enkele events in onder meer Ampere en onlangs nog de openingsavond van de nieuwe pop-up club Contrair - waar Hush Hefner eveneens een van de drijvende krachten achter is -, kennen de meesten KleinHouse omwille van hun befaamde Open Air.

Voor de editie van dit jaar wisten ze als eerste headliner niemand minder dan de Duitse topproducer Roman Flügel, een man van veel oorlogen die al heel wat stromingen doorzwom. Al sinds begin de jaren '90 draait hij mee aan de top van de muziekindustrie en had hij succes met tal van projecten. Denk maar aan zijn eigen hit Geht's Noch? of het duo Alter Ego, dat hij samen vormt met Jörn Wuttke met wereldhit Rocker op hun conto.

Hij wordt op de KleinHouse Open Air bijgestaan door zijn landgenoot Palms Trax, die in vergelijking met Flügel nog een jonkie is in de muziekindustrie. De Berliner kwam voor het eerst piepen in 2013 met een voortreffelijke release op Lobster Theremin en weet sindsdien release na release te overtuigen, ook onder meer op het label van Dekmantel. Ook vorig was hij al van de partij op de KleinHouse Open Air.

Via Dekmantel maken we de brug naar onze Noorderbuur Elias Mazian. Deze Nederlandse dj en producer deelde zijn eerste eigen producties met de wereld in 2014 via Tom Trago zijn label en trad sindsdien op vrijwel elk Nederlands festival aan. Bovendien schopte hij het tot resident in De School, de toonaangevende Amsterdamse club die voortvloeide uit Trouw.

Tot slot treedt ook muzikale kameleon Hush Hefner aan op de KleinHouse Open Air, dat dit jaar twee podia zal tellen en het feestje achteraf verderzet met een stomende afterparty. Meer info omtrent het evenement kan je vinden op het Facebook-evenement of op de website van KleinHouse. Tickets kan je online verkrijgen vanaf 20 euro per stuk. Wij kijken er alvast naar uit!

Ontdek meer...Event