Comah komt met nieuw werk

Wie vorig jaar op Dour aanwezig was kon daar Comah aan het werk zien. Hij stond er van 3 tot 4 's nachts in de Cannibal Stage geprogrammeerd, wie iets of wat vertrouwd is met Dour weet wat dit betekent: pompen. De Fransman toverde de Cannibal Stage om tot een gekkenhuis zoals we dat nog maar zelden meegemaakt hadden. Hoewel ook wij deze avond helaas niet tot de meest heldere van ons leven mogen rekenen weten we wél dat we ons kostelijk geamuseerd hebben, en dat is uiteindelijk het belangrijkste, nietwaar?

Comah's stijl kan beschreven worden als een soort powerversie van minimal, waarbij de bassen de onbetwiste hoofdrol krijgen. Productiegewijs is dit soort muziek misschien niet meteen het neusje van de zalm, maar live beukt deze je wel omver met een kracht waar Jean Claude Van Damme nog een puntje aan kan zuigen. 

Op 27 maart zal Comah een nieuwe EP uitbrengen, Imperium genaamd. Deze EP is de opvolger van zijn The Side EP, die eind vorig jaar uitkwam en ons ietwat teleurstelde. The Side, een EP die verrassend 'zacht' was, bevestigde vooral wat we al langer wisten: dat Comah best bij zijn harde beukmuziek blijft. Dat moet de man zelf ook beseft hebben want zowel Imperium als Nuclear zijn tracks die live als kleine atoombommen zullen inslaan. Wij hopen alvast op een ronde 2 op Dour!

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel