Alles over de muziekbusiness op Poppunts Crash Course

De muzieksector is constant in beweging. Alleen met talent kom je er doorgaans niet meer in de immer groeiende groep muzikanten. Daarom organiseert Poppunt ook dit jaar weer haar Crash Course op 4 en 5 april in de Ancienne Belgique te Brussel. Een must voor iedereen die zijn muzikale carrière serieus neemt!

 

Op twee dagen ontdek je alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met je eigen muziek of die van anderen: van de vele puzzelstukken in de carrièreplanning van een artiest, de ins & outs van auteursrechten en beheersvennootschappen of uitbetalings- en organisatievormen voor artistieke en niet-artistieke prestaties tot muziek releasen anno 2017 of digitale communicatie- en promotiestrategieën.

Omdat het aantal plaatsen voor de Crash Course beperkt is, maakt Poppunt een selectie op basis van je motivatie. Je kan je aanmelden voor de Crash Course tot en met vrijdag 17 maart. Enkele dagen later maken ze dan de geselecteerden bekend.

Deelnemen kost 100 euro. Voor die prijs krijg je eveneens 2 vegetarische lunches aangeboden en drink je water en koffie gratis. De Crash Course vindt plaats op dinsdag 4 en woensdag 5 april, telkens van 10 tot 18 uur in Ancienne Belgique.