FloorFiller Festival lost eerste lading namen

FloorFiller weet maar niet van ophouden. Enkele dagen na hun geslaagde 5e verjaardag in Café d'Anvers met Sam Paganini en een 13e release op hun FloorFiler Music, lost de organisatie nu de eerste reeks namen voor de line-up van hun FloorFiller Festival. Het festival, dat dit jaar voor het eerst drie dagen lang duurt, gaat door van 20 tot en met 22 juli in Alden-Biezen. De eerste namen liegen er alvast niet om!

Met onze eigenste Marco Bailey en de Franse technospecialist Julian Jeweil wist FloorFiller alvast twee hoofdvogels af te schieten. Gooi daar nog een pak inheems talent bij als technoqueen Amelie Lens en je krijgt al een mooi totaalplaatje. Ook de Nederlandse topproducer Patrice Baümel, die met Surge op Kompakt voor één van dé hits van 2016 zorgde, zal erbij zijn, net als de nooit teleurstellende Ramon Tapia.

Aan ander Belgisch technotalent geen gebrek, zo maken ook onze favoriete vos Goldfox, Vision Machine, Double U Jay en aanstormend talent Farrago - die onlangs zijn debuut-EP op de wereld losliet, lees onze review! - hun opwachting.

Verder vinden we ook nog Francisco Allendes, Caleb Calloway, Tomy & Jerri, Kapibara en Lee Davon nog heel wat interessante artiesten tussen deze eerste lading artiesten.

Met deze eerste namen zet FloorFiller zijn ambitie duidelijk in de verf. Het drie dagen durende festival staat nu al met stip in onze agenda aangeduid. We zijn alvast benieuwd wat de mannen FloorFiller nog meer in petto hebben!

Wil je er ook bijzijn? Dan kan je nu al je ticket online aankopen. Opgepast, vanaf 20 maart slaan de prijzen voor de tickets wat op! Voor meer info kan je terecht op het Facebook-evenement.