Paradise City lost tweede lading namen

Een tijdje geleden loste Paradise City een eerste lading namen. Onder andere Acid Pauli, Andhim, Audion en John Talabot werden al aangekondigd.

Vandaag werd de tweede lading namen gelost, en deze zijn niet van de minste! Zo zal het Duitse duo Frank Wiedeman en Kristian Beyer, beter bekend als Âme aanwezig zijn. Wie wil weten hoe een set van Âme klinkt kan dit weekend afzakken naar de Fuse in Brussel. 

Nog een dikke naam op de line-up is HVOB, zij komen een liveset spelen en ook zij zijn binnenkort te zien in Brussel, wie geen ticket voor hun passage in de AB kon bemachtigen krijgt dus een tweede kans in juni!

Ook Duitser Konstantin Sibold, die onlangs nog geweldige een remix uitbracht voor SHDW & Obscure Shape tekent present, hij zal voor de iets stevigere doch ook nog melodieuze techno instaan. Dit zal hij doen in een B2B set met Kosme.

Verder spelen Joachim Pastor en N'To samen een liveset onder de noemer Sinners. Wij zagen N'To vorig jaar nog aan het werk op Dour en kunnen in alle eerlijkheid zeggen dat dit voor ons éen van de betere concerten van 2016 was.

Nog artiesten die het betere zweefwerk komen verzorgen zijn Sebastian Mullaert (aka Minilogue), die samen speelt met Ulf Erikson en YoKoO.

Tenslotte zullen ook StavrozDennis Sulta en Robag Whrume aanwezig zijn. Voor wie het nog niet begrepen moest hebben willen wij alvast kwijt dat Paradise City ook dit jaar weer een ijzersterke line-up heeft voorzien, wij kunnen niet wachten!