Kundalini eert overleden broer met nieuwe track

Kundalini, Koen Tielemans voor familie en vrienden, is een producer uit Puurs die zich in zijn vrije tijd bezighoudt met het maken van stevige techno. Daarnaast kan hij ook een stevig potje draaien. Los van dat is hij gezellig en een aimabel figuur. Maar zoals al vaak is gebleken in deze wereld valt er niets te voorspellen en kan het tij vaak snel keren. Dat ondervond familie Tielemans op hartverscheurende wijze toen ze vernamen dat Hans, de broer van Koen, het leven veel te vroeg heeft verlaten.

Uit de beschrijving die Kundalini op zijn Facebook plaatste, kunnen we stellen dat zij twee handen op een buik waren. Aangezien we Koen wel wat kennen, kunnen we ons een goed beeld schetsen van Hans’ persoonlijkheid.

Als ultieme droom wilde Hans graag de wereld zien. Hoe meer, hoe liever. Om deze droom grotendeels te laten uitkomen, besloot Kundalini dit te doen aan de hand van een nummer. In de vorm van noten en klanken is Hans verenigd met het hiernamaals. Een innemende track die je mee doet zweven en mits de juiste stemming, vele gevoelens naar boven doet borrelen.

Om deze rondreis een duw in de rug te geven, delen wij deze track maar al te graag met onze lezers. Gratis te downloaden en klaar voor een neverending journey. Onze steun gaat uit naar familie en vrienden. Het ga je goed Hans! 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel
Tags