Oaktree expo sluit visuele luik van zijn ‘Dust’ EP

Begin februari lanceerde Adriaan de Roover, het gezicht achter Oaktree, een visueel verlengstuk voor zijn laatste EP, genaamd Dust. Tijdens de expo op 8 en 9 april 2017 in DE Studio in Antwerpen zijn de werken nu voor een laatste keer te bewonderen.

Zeven kunstenaars - waaronder architecten, fotografen, illustratoren en grafische vormgevers - werden uitgenodigd om een beeldend werk te maken voor één van de nummers op Dust.

Deze werken werden verzameld in een achtste werk: een digitale choreografie van beeld- en geluidsmateriaal, waar een bezoeker zich doorheen kan manoeuvreren, en die zich over een tijdspanne van twee maanden ontplooit. Inmiddels valt de virtuele ruimte langzaam uit elkaar om te verdwijnen en niet meer terug te keren.

De werken zijn van de hand van Anna Rubbens, Raf Geysen en Bernhard Dal-Bianco, Jonathan Lichtfeld, Agathe Danon, Gerd de Kinderen, Big Mistake en Natché.

Op zaterdag 8 april kan je Oaktree live aan het werk zien in DE Studio vanaf 20u30 met aansluitend ook de expositie. Op zondag 9 april kan je er van 12 tot 18u terecht voor de expositie en een optreden van Monomono.

Wie er op zaterdag 8 april graag bij is, moet wel tickets bestellen via de website.

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel