Tweede editie Digitaal Materiaal strikt knappe namen

Het is ondertussen nog maar de tweede editie van het Leuvense evenement dat kunst en muziek door de blender wil halen, maar Digitaal Materiaal heeft het toch reeds voor elkaar gekregen enkele muzikale klassebakken naar Leuven te lokken. Zo zullen onder meer Débruit en Lander Gyselinck aanstaande vrijdag het stadhuis te Leuven kleur geven. 

Na een eerste editie in Museum M hebben de drie organisatoren nu hun vizieren gericht op het stadhuis, en dat met succes. Opkomende kunstenaars zullen deze avond rond drie thema's werken. Studeren, feesten en verhalen in Leuven: nu en in het verleden. Is de Oude Markt altijd het epicentrum van het studentenleven geweest? Hoe was studeren in Leuven 600 jaar geleden? 

De kunstenaars zullen tijdens Digitaal Materiaal de verschillen en gelijkenissen tussen vroeger en nu tentoonstellen, vergezeld door een ideale dosis muziek uit de innovatieve breinen van eerder genoemden Débruit en Lander Gyselinck, maar ook 45-toeren contestant Pastige en residents Synik & Kuras zullen de boel op stelten zetten. 

Benieuwd wat dit alles gaat geven? Begeef je vrijdagavond naar het stadhuis en leer een nieuwe kant van Leuven kennen.

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel