Compuphonic debuteert bij Anjunadeep met Island Flutter

Het is alweer drie jaar geleden dat onze Luikse deephouse-trots Compuphonic de radiogolven inpalmde met zijn dikke hit Radio Atlantis. Het was de start van een sterke reeks bij het Berlijnse label Exploited, waarvan we onder meer ook de recente My Love EP erg konden smaken.

De gelukzalige vibe van zijn tracks moet niet enkel ons bereikt hebben want zijn nieuwe track komt uit bij het grote Anjunadeep. Island Flutter is de naam en het nummer staat te blinken op de nieuwe sampler Anjundeep Explorations 03. Zoals de naam al doet vermoeden is het een reeks waarmee het toonaangevende Britse label op ontdekkingstocht gaat en artiesten die nieuw zijn bij het label in de schijnwerpers wil zetten.

Een mooie kans dus voor Compuphonic en wat ons betreft heeft hij ze ook met twee handen gegrepen. Island Flutter wekt exact die heerlijke indian summer-sfeer op die we van hem kennen en er is nog meer dan anders oog voor de mooie, kleine details. Zeer sterk werk en ongetwijfeld het begin van een nieuwe, veelbelovende fase in zijn carrière.

Artiesten in dit artikel