Bonobo, Claptone en Nic Fanciulli remixen Gorillaz

Op 28 april brengt Gorillaz, de meest succesvolle virtuele band aller tijden, een nieuw album uit. Humanz komt er zes jaar na hun laatste album, The Fall. Op de tracklist zijn gastartiesten als Vince StaplesDe La Soul en Danny Brown te vinden. 

Ondertussen werden er al enkele tracks van het album gelost, waaronder ook Andromeda, een track die een goede twee weken geleden op Youtube verscheen. Alsof dat nog niet genoeg reden tot feest is heeft de Britse genie Simon Green, beter bekend als Bonobo, nu een remix van deze track gemaakt.

Wie Bonobo kent weet dat al wat hij aanraakt in goud verandert, dat is met deze remix niet anders. Green laat Damon Albarn's stem over een funky baslijntje zweven en maakt van Andromeda een heerlijk dromerig nummer. Ons weekend kon alvast niet beter beginnen!

Ook voor de tech-house-fans is er goed nieuws want zowel Claptone als Nic Fanciulli maakten een remix. Berlijner Claptone nam We Got The Power voor zijn rekening, wij garanderen je dat je deze nog veel zal horen de komende weken.

Ook de Brit Nick Fanciulli is van de partij, hij maakt een knallende tech-houseremix van Ascension, waarbij hij de stem van Vince Staples over een stompende baslijn laat stuiteren. Ook deze zal menige dansvloer in vuur en vlam zetten.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel