Baauer, Kölsch en Jacques Greene remixen Flume

We konden al uitpakken met het heugelijke nieuws dat BonoboClaptone en Nic Fanciulli allen een remix gemaakt hadden voor Gorillaz. Dit is echter niet de enige remix-EP van een wereldartiest die deze week uitkwam want ook Flume heeft er een nieuwe uit!

Vorig jaar bracht Australisch wonderkind Flume zijn tweede langspeelalbum, Skin, uit. Dit album, en vooral de single Never Be Like You, schopte het overal ter wereld tot ver bovenaan in de hitlijsten. Op dit album volgend reeds twee EP's met remixes, dit van onder andere DisclosureClean Bandit en Wave Racer

Op zes april werd nu een derde EP met remixes uitgebracht. Zes artiesten namen dit keer de remixes voor hun rekening en ook dit keer zijn het niet de minste. BaauerKölschJacques GreeneLindstrøm & Prins ThomasGolden Features en Naderi zijn de namen die op deze tracklist prijken.

Na een eerste luisterbeurt zijn wij vooral fan van de Lindstrøm & Prins Thomas versie van Tiny Cities. Zoals steeds leveren ze een zonovergoten nummer af dat doorspekt is van disco-invloeden. Ook de modernere Naderi-remix van Lose It mag er zeker zijn!