Boîte Rouge brengt 70's feel en tikkeltje erotiek naar Genk (21/04)

Gewelt, Konna en de heren achter Crossing Borders slaan de handen in elkaar voor een intiem feestje in Genk op vrijdag 21 april. Op Boîte Rouge nemen ze zelf plaats achter de decks, samen met Crossing Borders-dj Peregrine.

“Voor onze eerste editie zijn we op zoek gegaan naar een originele locatie", zo vertelt Niels Kenis van Gewelt. "Die hebben we gevonden in Genk ‘shtad’. Wat we alvast kunnen verklappen is dat er een soort van 70’s feel hangt met een tikkeltje erotiek. Om de exacte ‘boîte’ te weten te komen kan je subscriben op ons Facebook-event."

De avond staat in het teken van muziek, intimiteit en verleiding. “Het wordt niet het zoveelste housefeestje”, verzekert Mathijs Maes, beter gekend als Studio Brussel-dj Konna. “Samen met Peregrine en Gewelt kies ik zorgvuldig muziek uit die past bij de spirit van de locatie en sfeer. Hierdoor proberen we een unieke initimiteit te creëren.”

De ambitie van de heren stopt ook niet na dit ene feestje. Als het een succes wordt, volgen er ongetwijfeld nog. Dat hangt dus volledig van jullie af! Wil jij er ook bij zijn op 21 april? Dat kan! Je kan je alvast inschrijven om je plaats te claimen voor Boîte Rouge

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel