Gem Records host stage op Aftrsun Festival

AFTRwhat, of kort gezegd AFTR, heeft ook in 2017 weer vanalles in zijn mars. Ze begonnen als een hecht groepje vrienden met een passie voor underground muziek, draaien en producen. Nadat deze vrolijke bende succesvol een resem events op poten zette, deed hun naam al bij vele feestgangers in Vlaanderen een serieuze bel rinkelen. Hun aanbod bestaat momenteel uit events, kledij, livestreams, een eigen recordlabel en vooral veel gekkig- en gezelligheid.

In 2016 wilden ze dat aanbod uitbreiden met hun eigen Aftrsun festival. Hun eerste editie was meteen een schot in de roos met hun thema cowboys & indians. Dit jaar willen ze het uiteraard nog beter doen dan voordien. Met het thema Into the wild weten we nu al dat het dansbare beestenboel zal zijn.

Eerder werden al drie stagehosts bekend gemaakt. Zo doen ze beroep op Club 45, Floorfiller en de Antwerpse Club Vaag. Nu hebben we in première de eerste namen die op zondag 13 augustus 2017 te horen zullen zijn. Het wordt een Nederlands onderonsje aangezien ze niemand minder dan de heren van Gem Records uitnodigen, waar oprichter Secret Cinema de scepter zwaait.

Reinier Zonneveld, de man die al een tijdje imponeert met tal van topreleases, zal een liveset spelen met zijn unieke, donkere sounds. Enrico Sangiuliano is dan weer het Drumcode-wonderkind dat rechttoe, rechtaan techno voorziet. Als we Secret Cinema op de affiche zien, denken we als eerste aan zijn goede vriend; Egbert kan dus ook niet ontbreken tijdens dit onderonsje.

Daarnaast hebben we nog een aantal artiesten die ons releases om de oren gooien. Roger Martinez en Christian Smith zijn daarvan een goed voorbeeld. Joop Junior speelt dan weer een diepgaande liveset. Als we zijn releases op Minus, Sci+Tec en Bedrock mogen geloven, mag je je ergens aan verwachten. Het rijtje wordt vervolledigd met Amsterdammers SQL en Kevin Arnemann

Twijfel niet te lang want de early bird tickets blijven niet lang meer beschikbaar. Voor een spotprijs van €55 kan je online een combiticket kopen waarmee je een weekend lang kan dansen, feesten en keuvelen, verleed als je favoriete dier. Tot op Aftrsun!