Ed Banger Records viert feest met exclusieve Ed Rec 100 compilatie

Ed Banger Records, het ondertussen legendarische Franse houselabel dat onderdak biedt aan Justice en Cassius, is bij een muzikale mijlpaal aanbeland. Op 12 mei brengt de kliek rond Busy P namelijk zijn honderdste plaat uit.

Dat moet natuurlijk in stijl gevierd worden en hoe kan dat beter dan met een knaller van een compilatie met enkel exclusieve, nieuwe tracks. Justice, Mr. Oizo, Cassius, SebastiAn, Boston Bun, Para One, Riton, ze zijn allemaal van de partij en dan vergeten we er nog een pak want er staan maar liefst 17 verse nummers op de plaat.

Het is toch nog een paar weken wachten op al dat lekkers en daarom zijn er, zoals het protocol het voorschrijft, al twee tracks gelost. Van Breakbot kan je Mystery al beginnen grijsdraaien. Een bijzonder funky houseplaat pur sang met basgitaar en lekkere vocals, wij vinden het helemaal goed.

Labelchef Busy P geeft ook al zijn track Genie samen met funk ster Mayer Hawthorne vrij. Deze track was al wat langer te krijgen maar daar hoor je ons niet over klagen want het is een prachtschijf die zijn plek op deze feestcompilatie zeker verdient. We kunnen het hier niet genoeg benadrukken, haal Ed Rec 100 in huis want het is simpelweg het beste gerief in zijn soort. Het onderstaande audiovisueel materiaal spreekt voor zich.