Nieuw Belgisch label verwelkomt Border One

Form and Function, zo zal het nieuwe Belgische vinyl-only label heten. Het collectief, dat Korridor vervangt, pakt meteen stevig uit met een release van Border One. De nieuwe Despair EP bevat vier verfijnde technonummers waarvan de oplage beperkt zal worden tot 300 exemplaren.

Het strakke artwork voor de plaat komt van de hand van Phaze Øne, die onder andere al werk leverde voor Kozzmozz, Cirque Magique en Ohm. "Form and Function heeft vooral de bedoeling een outlet te zijn voor al dat Belgisch talent dat rondloopt. We zijn al bijna twee jaar bezig met een groepje artiesten te verzamelen waarvan we geloven dat ze een potentieel hebben dat ver buiten de landsgrenzen reikt." verduidelijken Steven Van Belle (Pilose) en Dieter Denooze.

"We willen een label neerzetten dat kwalitatief hoge toppen scheert. Zo kiezen we resoluut voor vinyl-only, hand stamped beperkte oplage en mastering door Neel van Enisslab. Qua releases mag je nog enkele Belgische debuut EP's verwachten, aangevuld met hier en daar eens een buitenlandse gastproducer. We hopen zo een mooi startschot te geven aan de carrières van grote talenten als A. Brehme, Drafted, Phara, Siwei, Thomas Hayes."

Despair EP op Form and Function zal beschikbaar zijn vanaf eind mei en wordt verdeeld via Crevette Records.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel