Mura Masa kondigt zowel album als zaalshow in AB aan

Gisteren kondigde Mura Masa door middel van een live-video op zijn Facebook-pagina de collabs aan voor zijn debuutalbum, getiteld Mura Masa. Het album zal 13 songs tellen, waarvan er op ieder nummer een guest appearance plaats vindt, of Alex Crossan zélf de vocals zal inzingen. 

Het nummer What If I Go featuring Bonzai, de jongedame waarmee hij vaak tijd in de studio spendeert en vorig jaar ook meebracht naar Rock Werchter, zal al zeker op het album verschijnen. Daarnaast is de hit met A$AP Rocky, getiteld Love$ick een certitude. Het nummer van de doorbraak, Firefly featuring Nao zal ook op de plaat verschijnen. De laatste uitgebrachte single van de nog steeds maar 20-jarige producer, 1 Night featuring Charli XCX, zal eveneens op het album te horen zijn.

Verder is het dus uitkijken naar de volledig nieuwe collabs met klinkende namen als Damon Albarn, Christine and the Queens, Desiigner, Jamie Lidell en Tom Tripp! De release staat gepland voor 14 juli, zodus kunnen we op Rock Werchter heel wat nieuw werk verwachten!

Daarnaast kondigde Mura Masa aan dat hij op vrijdag 27 oktober zijn nieuwe plaat komt voorstellen in de Ancienne Belgique! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 5 mei, omstreeks 11u, via de site van AB. 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel