De house in vliegen op Curfew Open Air met Kerri Chandler (3/6)

Op zaterdag 3 juni zijn we allemaal welkom aan het Gentse Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen. Daar gaat namelijk Curfew Open Air door. En die prijkt bovenaan onze to-dolijst met een headliner als Kerri Chandler.

Kerri Chandler is één van de grootsten der house artiesten. Op zijn dertiende begon de Amerikaan naar het goede voorbeeld van zijn vader met dj'en. Niet veel later begon hij ook beats te maken. Zo maakte hij de wereld al meer dan honderd releases rijker. Waaronder een wel heel hoog percentage aan legendarische tracks. 

De legende is al sinds 1992 heer en meester van zijn eigen label: Madhouse, dat op zichzelf ook al van enorm veel bekendheid mag genieten. Laat ons het zo formuleren: alleen al de naam Kerri Chandler was voor ons genoeg om een ticket aan te schaffen. 

En het plezier eindigt daar niet. De affiche werd zorgvuldig aangevuld met Belgische namen. Zo komt Red D er een lap op geven samen met de heerlijke vocals van zangeres Lady Linn. Het is lang niet de eerste keer dat de twee samen optrekken, en afgaande op hun vorige sets ook zeker niet de laatste.

Maté, één van de breinen achter het eervol vervallen Kerk, het huidige Nachtvogels en het opkomende Waking Life in Portugal, heeft ook wat platen in zijn arsenaal steken voor Curfew. Verder maakt No Shit Like Deep zijn opwachting in het Gentse park: verwacht je aan lange sets die je gegarandeerd aan het dansen zetten. 

WLC komt ook samen met zangeres Mona Lee af om er een onvergetelijke set van te maken. Verder staan DJ Jensen en Lorin nog op de affiche. 

Simpelweg: In Curfew We Trust. Meer info via Facebook.