Madou: de gedaanteverwisseling van Sound of Stereo

Jochen Sablon en Vincent de Boeck van Sound of Stereo zijn terug. Verwacht niet de elektronische kleppers van toen, maar iets helemaal anders. Daar hoort ook een andere naam bij: Madou.

Sound Of Stereo hield er een viertal jaren geleden mee op. Hoewel! In 2016 spotte ons arendsoog een nieuwe soundclip op hun SoundCloud. Al werd die vlug verwijderd. De glorietijden van fidget electro was niet langer hun cup of tea, maar er werd wel naarstig doorgewerkt. Jochen spendeerde heel wat van zijn tijd bij Arches bijvoorbeeld.

Het duo dook ook samen terug de studio in. Het resultaat komt meer en meer aan de oppervlakte. De nieuwe naam: Madou. Later deze maand zal hun debuutsingle Nowhere Else uitkomen op NEST HQ, het platform van niemand anders dan Skrillex.

Als voorproefje op die release hebben de twee soulmates het nummer Changing online gezet. Heel wat invloeden zijn te horen: van ronkerige chords, naar ambient texturen, om op z'n beurt over te gaan in door garage-geïnspireerde ritmes en een ferme kick drum.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel