Fuzz Five #55 - John Noseda

Vroeger was hij je favoriete gesnorde goeierik, maar sinds een jaar struint hij door het leven als John Noseda! Moest die naam je niets zeggen, dan zullen zijn minnares Kelly Palmer, diens voorganger Club Magic, of Johns geesteskind WECANDANCE FESTIVAL dat misschien wel doen. In die eerste Antwerpse club zagen we dit eerste seizoen al Damiano Von Erckert&MEJob Jobse, Roy Davis Jr. en zelfs Bazart passeren. Op de vijfde editie van WECANDANCE deelt hij het podium met ÂmeMotor City Drum EnsembleDj Harvey, Stimming en nog een hoop meer.

Maar wanneer John hier het goede weer niet maakt met zo'n joekels van namen, dan zakt hij zelf af naar de feestjes. Zo kon je hem al in Ibiza vinden, maar ook in Tulum, Mexico, waar hij met WECANDANCE nog eens extra mocht uitpakken op Habitas.

Deze komende zomer gaat John cruisen met The Ark in Frankrijk en Spanje, op 8 juli vind je hem op Dramatik Festival met onder andere Detroit Swindle en Baba Stiltz, en een vijftal dagen ervoor passeert hij zelfs op Corsica voor Calvi On The Rocks. Tussen zijn voorbereidingen kon hij toch nog even tijd vinden om zijn lieveningsnummers van het moment op te lijsten.

Roosevelt - Sea (Young Marco Remix)

Een dromerige en zomerse mix van RooseveltSea door Young Marco. Ik voorspel dat deze wel een ware Summer Seventeen Anthem kan worden! De typische magical Young Marco elements maken deze remix af... Pure summertime madness.

 

Keita Sano - Honey

Japanse producer Keita Sano levert met deze Honey een opbouwende disco/house track ik al enkele maanden in bijna iedere set stop. De trage opbouw naar een volle house track met enkele onvervalste disco elementen/samples maken van deze een funky floorfiller!

 

Alejandro Mosso - Ares

De nieuwste op Hivern Discs! Deze is heel trippy en hypnotiserend, met een diepe donkere groove en overgoten met een zweverige melodie... Daar hou ik van! Een typische Hivern Discs plaat ook, echt iets voor John Talabot. Eén van mijn favoriete labels van het ogenblik.

 

Kiwi - Orca

Dit is een fijne en onvervalste italo-house sound die heel vintage klinkt maar slechts enkele maanden oud is. Voor mij heeft het een hoog Serge Santiago-gehalte, en dat werkt altijd heel goed op de dansvloer! 't Is een trip naar de ruimte met een tussenstop in Italië. Special thanks to Konna voor deze tip.

 

E Myers - Hate

Al een tijdje in mijn playlist en absoluut één van de sterkste releases van het afgelopen jaar. De mysterieuze E Myers levert een ongelooflijk zweverige en mellow house tune aan die blijft hangen. Deze hard to find white label is een killer dance floor filler!


Kan je maar niet genoeg krijgen van onze Fuzz Five? Bekijk de vorige edities hieronder!

Ontdek meer...Fuzz Five