Kersvers in ons land: Tone Festival

Op zaterdag 15 juli gaat in de Durmetuin in Tielrode de eerste editie van Tone Festival door. Muzikaal zal de focus op house en techno liggen, met Steve O’Sullivan, Yannick Robyns, Pierre, Chantal, No Shit Like Deep, Ogust en Lios op de affiche. Er zijn slechts 400 tickets verkrijgbaar, deze kan je kopen in plaatselijke verkooppunten.

Vanaf deze zomer telt ons land dus een nieuw festival. De locatie van Tone Festival zal veel bijbrengen aan de geheelervaring. De Durmetuin is een groene long in het Wase Tielrode en vormt een prachtig decor voor het evenement. Ook de dj’s zijn zorgvuldig uitgekozen.

De Britse Steve O’Sullivan kwam samen met Ricardo Villalobos tot Sullric, een gezellig minimalistische plaat die uitkwam op Mosaic. Yannick Robyns zakt af van Berlijn naar het Waasland en onze landgenoten Pierre, Chantal, No Shit Like Deep, Ogust en Lios vervolledigen de line-up.

Alle info over de (beperkte) tickets en het event vind je op de Facebook-pagina. Tone Festival gaat door op zaterdag 15 juli in de Durmetuin te Tielrode, vlakbij Sint-Niklaas.

Coverfoto copyright Tone Festival