Fuzz Five #58 - Hush Hefner

Hush Hefner kwam bij Fuzz op bezoek om ons zijn vijf favoriete nummers van het moment voor te schotelen. Wanneer hij niet de drijvende kracht achter Kleinhouse of Hush Hush is, zie je hem het land doorkruisen om zijn funky disco- en houseplaatjes een draai te geven.

Maar net zo goed kan je hem zijn schouders zien zetten onder pop up concepten zoals het recente Contrair, waarin hij muziek, nightlife en cultuur verzoent.

De nieuwe aanwinst van het bijna even nieuwe Alpha Artists kan je deze zomer vinden op zijn eigen Hush Hush podium voor Tomorrowland. Op Laundry Day warmt hij samen met Bafana het volk op. Ook vind je hem terug op het Release Festival in Borgloon, Borgerwood Festival, Paradise City Festival en nog veel meer.

Wie niet tot juli kan wachten, haast zich best naar STUK FEEST of Gladiolen op vrijdag, of Plein Publiek op zaterdag. Om daarvoor op temperatuur te komen, verdiep je je best al eens in zijn Fuzz Five!


Daphni - Face To Face

Daphni is eindelijk terug met nieuw werk en loste deze Face To Face al als voorsmaakje van zijn nieuwe album. Funky zoals alleen Daphni/Caribou het kan.

Talamanca System - Transatlantique

Talamanca System is het project van LauerGerd Janson en Mark Barot. Ze komen net met hun eerste eigen album op de proppen, en wat voor één! Ze hebben al enkele releases op de teller, kregen ook al een remix van Tuff City Kids (surprise surprise), maar deze tip ik toch als één van de hits van de zomer.

Cole Medina - Buffalo Bill (Cole's OG Mix)

Wanneer funk en acid elkaar ontmoeten, dan zal de dansvloer het geweten hebben. Dit nummer kwam al uit in 2010, maar onlangs heb ik het ontdekt tijdens een b2b met Raoul Belmans (merci, Raoul!). KILLER!

Ghettohousedrummachine - Ghettohousedrummachine (DJ Haus Remix)

Vinyl only release op het Londense Steel City Dance Discs (Mall Grabs label). Stilstaan is geen optie.

Carlton Williams & Tommy Butler - Prison Song

Dit nummer ontdekte ik door de laatste radiohit van FutureMask Off. Ook al stelt die track van hem qua inhoud niks voor, de sample bleef hangen. Dankzij whosampled.com kwam ik uit op Prison Song van Carlton Williams Tommy Butler. Die komt vanop het album Selma, een ode aan Martin Luther King, en gemaakt in het tijdperk dat de KKK nog hoogtij vierde in de VS. Zeer straf nummer, on repeat!

copyright coverfoto: kemizz

Kan je maar niet genoeg krijgen van onze Fuzz Five? Bekijk de vorige edities hieronder!