Fuse lost volledige line-up van Crossroads festival

Even geleden kondigde de Brusselse technotempel Fuse al aan dat ze deze zomer een festival, Crossroads genaamd, zou organiseren. Vandaag werd er meer info prijs gegeven over de locatie en belangrijker, over de line up van het festival.

Crossroads zal plaats vinden op 9 juli in het Vijverpark te Anderlecht, onder de ring rond Brussel. Enkele jaren geleden vond hier toen ook, los van FuseExit Festival plaats, waar onder andere The OddwordTeddiedrum en Murdock te zien waren. 

De line up van dit gebeuren is niet van de minste, zo zal de Amerikaanse technoveteraan Robert Hood bijvoorbeeld van de partij zijn, alsook DVS1, nog zo'n zwaargewicht. Ook Mike ServitoSigha (die niet lang geleden nog een nieuw album uitbracht), Tama Sumo en Fred P tekenen present.

Verder prijken A. Brehme, Alfred AndersHandless DJLatenceNatv:MenSession 4000SheridanWalrus en Fuse-residents Pierre en Deg op de affiche.

Als je de naam Fuse bij een evenement ziet staan kan je er vanop aan dat het in orde is, bij deze weet u wat doen op 9 juli!