Ascension Day - wat staat er vanavond op het programma?

Het weer is tropisch en er is deze week blijkbaar één of andere katholieke feestdag die ons vrije tijd verschaft. Redenen genoeg dus om woensdagavond uit die grot te komen en nog eens lekker te dansen tot in de vroege uurtjes. Waarheen vraagt u zich af? Lees hieronder gerust verder.

Bedrock presents a night with John Digweed - Ampere Antwerpen

Dit uitzonderlijk feestje moest vorig jaar eigenlijk al plaatsvinden maar werd toen uitgesteld wegens de aanslagen op 22 maart. Gelukkig heeft de Britse house- en technolegende John Digweed nog een plaatsje gevonden in zijn schema om ons alsnog te komen wegblazen met zijn mix van techno en meeslepende progressive house. Vaak krijg je hem niet te zien in ons land dus wij zijn zeker van de partij. Deze keer geen Live in Brooklyn plaat, maar gewoon live in Antwerpen.

KTXT met Charlotte de Witte All Night Long - Fuse Brussel

Het technoconcept van onze Belgische technoqueen heeft ondertussen al een paar geslaagde edities op de teller staan en dus is het tijd voor iets speciaals: Charlotte heel de nacht lang. Het is haar eerste all-nighter, benieuwd hoe ze dat gaat aanpakken.

KLANK presents Made In Antwerp - Jardim en Club Vaag Antwerpen

Enkel Antwerpse deejays voor dit house- en techno concept. Vanaf vier uur lekker chillen in het zonnetje van Jardim om daarna goed gechambreerd verder te swingen in Club Vaag. Gechambreerd!

Lebawski’s Late Night Show Starring Andre Bravo - Decadance Gent

Techno-nacht met de Noor Andre Bravo en Deca regulars Seba Lecompte en Lebawski. Wil je even wat afwisseling, glip dan voor een potje d&b even de Zanzi binnen.

Ben Sims & Dasha Rush - Kompass Klub Gent

Mag het nog een tikkeltje steviger, dan moet je in de Kompass Klub zijn. Daar strijkt met Ben Sims een echte techno koning neer die al twintig jaar garant staat voor hardere grooves en feilloze mixing skills.

Shuttle met Jarreau Vandal - Rumba & Co. Leuven

De studenten van Leuven gaan even over huis voor het verlengde weekend. Maar dat wil niet zeggen dat het feestgedruis hen volgt, integendeel! Shuttle viert vanavond zijn vierjarig jubileum - bestaat zoiets? - met niemand minder dan Jarreau Vandal. Het betere hiphopwerk!

Grensloos met Ekali en Yung Internet - Forty Five Hasselt

Ook bij onze vrienden uit het verre oosten is hiphop al wat de klok slaat. Bij Grensloos zijn ze met één jaar in de business iets jonger dan Shuttle, maar zeker niet minder vettig. Ekali vanuit Canada en Yung Internet van iets dichterbij. Smeer die billen maar in!

Deep In House met XDB - HAVN Dam Antwerpen

Antwerpen werd in ons totaal overbodig eindejaarslijstje tot party capital van dit land gekroond. Het heengaan van Petrol heeft in tussentijd veel veranderd, maar de ascension - hihi - van HAVN Dam ook. Vanavond op het programma: Deep In House met XDB en een liveset van Silicon Vallée!

We zijn vanalles vergeten, we weten het.