Kunst kent veel vormen op HORST

Een mix tussen kwalitatieve muziek en architectuur als kunstvorm vind je op 8 en 9 september terug in Holsbeek op HORST. HORST is een tweedaags festival dat zich nestelt in het park van het kasteel van Horst in het groene Hageland, nabij Leuven. Op de line-up zien we veel variatie met Helena Hauff, Egyptian Lover, Motor City Drum Ensemble en Gilles Peterson als headliners.

Nu de affiche compleet is wordt het stilaan tijd om reikhalzend uit te kijken naar HORST. Op muzikaal vlak vinden we vooral elektronische muziek terug uit verschillende genres. De acid-techno-heads halen hun hart op bij Helena Hauff terwijl Egyptian Lover een variëteit aan funk, hip-hop en al wat errond ligt door elkaar scratcht. Jong bloed als DTM Funk, Bjeor en Le Motel wordt ondersteund door veteranen Special Request, Gilles Peterson en Motor City Drum Ensemble, om er maar een paar te noemen.

Verder op de line-up zien we Funkineven, Jay Daniel, San Soda, Shanti Celeste, Red Greg, Lefto, Tako, Nosedrip, WWWater (live), soFa, Sugarhouse Records, Young Marco, Romare, Call Super, Kornél Kovács, K15, Mehmet Aslan, DC Salas, Beatsforbeaches en de dj’s van The Word Magazine.

Naast muziek vind je op HORST ook beeldende kunst terug. Alle info over tickets (slechts €70), kunstenaars en de visie van HORST vind je terug op de website of via Facebook.

Coverfoto copyright HORST.