Voor FloorFiller Outdoor is deze locatie geen brug te ver (11/06)

FloorFiller heeft heel wat in petto voor ons deze zomer. In juli pakken ze uit met een groots driedaags festival in Bilzen en dit weekend hebben ze nog een Outdoor-editie ingepland. De locatie voor zondag 11 juni is best uniek! Je zal kunnen gaan feesten op, onder en langs de brug van Vroenhoven.

28 graden zegt de weerman voor deze zondag. Waar zou je anders willen zijn dan langs het water, in de schaduw van de zon en dat met heerlijke house- en technobeats op de achtergrond. Wel, one place to be. FloorFiller Outdoor in Vroenhoven.

Die locatie is de brug van Vroenhoven. Een prachtige locatie. Daar waar op 10 mei 1940 de Tweede Wereldoorlog begon voor België. De brug over het Albertkanaal heeft een uniek verhaal, net als FloorFiller dat heeft binnen de elektronische muziekindustrie.

De residents van FloorFiller nemen de muziek voor hun rekening. We hebben het dan over Joyhauser, Iris Menza, Deltano, DECOY, Jerrymore en Unclesand. Zij zullen niet met geld over de brug moeten komen, maar met een zalige platenselectie en dito mixen.

Begin je zomer dus meteen goed! Koop nog snel een ticketje (15 euro) en spendeer je zondag nuttig en vooral met heel veel leuke muziek.

PS: De organisatie vertelt ons net dat bezoekers die voor 15:00 komen 2 gratis drankjes krijgen, tegen de hete middagzon!

Ontdek meer...Event