Nief Gerief #1

In de rubriek Nief Gerief selecteren wij de beste releases die de elektronische muziekwereld de afgelopen zeven dagen te bieden had. Met de focus op ongepolijste diamanten en een voorkeur voor Belgische meisjes en jongens, toveren wij iedere week de pareltjes die u altijd al wou op uw scherm of in uw oren.

Möd3rn - Trois LP 

Wanneer je Electric Rescue, Roman Poncet and Maxime Dangles drie dagen lang samen in een studio steekt, krijg je meer dan 16 uur live opgenomen muziek. Hieruit selecteerden ze zorgvuldig twaalf nummers die ze onder hun pseudoniem Möd3rn op deze Trois LP plaatsten. (Koop)

Fabrizio Lapiana / Amotik - FIGUREJAMS001

Figure Jams, een derivaat van Len Faki zijn label Figure, wil artiesten releasen die zich door hun sound onderscheiden van de grijze massa. Als Len Faki iets doet doet hij het goed, de eerste editie is een dubbel-EP van de hand van Fabrizio Lapiana (melodieuze meestampers) en Amotik (industriële breakbeat), dat kan tellen voor een eerste release! (Koop)

Steve Hammer - Canarian EP

De chillere vibes komen - zoals vaak - van Melodymann zijn Melodymathics. De Braziliaan Stefano Urso debuteert op het geprezen label met twee plaatjes, bijgestaan door twee herwerkingen van the boss. (Koop)

Bollen & Fichtner & Flapjackers - Arabic Bang Remix EP

Het Belgische trio Flapjackers en Bollen & Fichtner sloeg in 2016 de handen in elkaar met hun single Arabic Bang. Nog geen jaar later recycleert Forest Walker de plaat met twee rake remixes van Di Chiara Brothers en DJ Sneak. (Koop)

Diego Amura - Automa EP

Wie deze week graag eens door de grond stampt, kan daarvoor bij het label MindTrip van Pfirter terecht. Daar debuteert de Italiaan Diego Amura met een half dozijn bommen en granaten. Ook de remix van het Argentijnse dansvloergenie Jonas Kopp mag er best zijn! (Koop)

Meer Nief Gerief