Club Søndag houdt ermee op

Na drie jaar houdt de West-Vlaamse club Søndag het voor bekeken. De club, die in 2014 mee werd opgericht door Maxim Lany, kende heel wat hoogtepunten en er passeerden heel wat internationale toppers op zondagavonden. Na drie jaar komt er nu echter een einde aan het verhaal. Op zondag 25 juni wordt er nog een allerlaatste keer gefeest in Hulste.

Langs de Brugsesteenweg in Hulste ligt de grootste erotische privé-club van de Benelux: Acanthus. Toen de eigenaars van dit imperium op zoek waren naar een nieuwe non-erotische invulling voor hun zondagavonden, kwamen ze met Maxim Lany in contact. Samen besloten ze een nieuw clubconcept op poten te zetten: Club Søndag was geboren en zou telkens op zondagavond de fijnste house en techno serveren.

Gedurende drie jaar zagen kon je er wekelijks op zondagavond een mix aantreffen van lokaal talent, maar ook gerenommeerde buitenlandse kleppers. Zo zagen we er onder meer Adriatique, tINI, Michel Cleis, Woo York, Marco Faraone, Purple Disco Machine, Detroit Swindle, &ME, Rampa, Charlotte de Witte, Amelie Lens, Konstantin Sibold, Miguel Campbell, Kaiserdisco, Dubspeeka, Hunter/Game, Somne, Pisetzky en Vaal aan het werk. Een lijstje om u tegen te zeggen.

Maar het bleek jammergenoeg niet altijd even eenvoudig om het publiek op zondagavond warm te maken om hun dansschoenen aan te trekken. Na drie jaar deelt Søndag volgend bericht met de wereld:

With mixed feelings, we wanne invite you all for the last dance, The Final Closing on Sunday 25th of June. After this 12 hours marathon edition, we close the curtains of our beloved Søndag after 3 beautiful years...

Op zondag 25 juni kan je dus een allerlaatste keer terecht in Hulste. Blikvangers van dienst zijn Maxim Lany en de Duitse producer Ante Perry. Zij worden bijgestaan door locals die gedurende deze drie jaar zeer regelmatig in de club aan bod kwamen: Adrian, Clerkie, Endove, G-Rald, Nightcall United en Sous.

Het event begint al vanaf 16u en gaat door tot 4u 's morgens. Tickets zijn enkel aan de deur te verkrijgen aan 15 euro per stuk. Voor meer info kan je terecht op het Facebook-evenement.

Foto's: © Nachtschaduw

Ontdek meer...Club
Tags