Chilltips voor de zomer (3)

Na een verdacht zonnige en droge periode maakt het Belgische regenweer deze week een inhaalbeweging. Desalniettemin voorzien wij je van vijf nummers zonneschijn om uit je speakers te laten knallen!

Poldoore - Carefree

Kersvers werk van Leuvense beatmaker PoldooreCarefree is een track waarbij de titel het allemaal al zegt: voetjes omhoog!

 

Sekuoia - Rituals

De muziek van Sekuoia klinkt in veel gevallen ietwat basic qua productie en bestaat uit relatief weinig lagen. Toch blies hij ons al meermaals omver met zijn geniale producties, waarvan deze Rituals voor ons zijn beste is. 

 

Washed Out - It Feels Alright

Washed Out is het alter ego van de Amerikaanse artiest Ernest Greene, die voornamelijk in het indiegenre actief is, al wordt zijn muziek ook als chillwave omschreven. Wie niet begrijpt waarom moet deze It Feels Alright maar eens opzetten. 

 

Flamingosis - Finesse (Hey Baby)

De Amerikaanse producer Flamingosis liet zich inspireren door artiesten als J Dilla en Flying Lotus, alsook door oudere disco- en funkmuziek. Er is vrijwel geen enkel nummer van hem dat ons niet aanspreekt en zijn albums zijn een lust voor het oor. 

 

Camp Lo - Luchini AKA This Is It

Ondertussen al een goede twintig jaar oud maar daarom niet minder goed, wij leerden deze ooit kennen via de serie Entourage van HBO, die wij overigens aan iedereen kunnen aanraden!

 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel