House en techno in Bilzerse natuur: Urlaub Outdoor 2017

Voor de derde keer op rij houdt Urlaub zijn jaarlijkse Outdoor-editie in het Limburgse Bilzen. Deze outdoor zal plaatsvinden in een natuurlijke omgeving aan de Eykaert (Bilzen) op zaterdag 8 juli.

De organisatie zet voor deze editie extra in op gezelligheid, beleving en inkleding. Zo is het volledige festivalterrein zelf ontworpen en zelf gebouwd. Vorig jaar kon het Limburgse festival nog rekenen op 1.000 bezoekers. Een aantal waarvan ze alleen maar konden dromen. Door dit succes vindt de crew het dit jaar tijd om een volgende stap te zetten: een internationale line-up!

Zo pakken ze uit met het gefuseerde technoduo SHDW & Obscure Shape. Door onder andere een release op Afterlife, verschillende uitgebrachte albums op From Another Mind, hebben SHDW & Obscure Shape internationaal al een naam kunnen maken voor zichzelf. Zo hebben ze al zij aan zij mogen draaien met artiesten zoals, Tale Of Us, Maceo Plex, Recondite, …

Het duo SHDW & Obscure Shape wordt bijgestaan door Chymera die ondertussen al 15 jaar melodische house & techno producet. De Ier speelt trouwens live op 8 juli! Verder kreeg Parijsenaar Raär ook een plaatsje op de line-up. Gekend van zijn atmosferische lo-fi house sets, past hij perfect in het plaatje van deze line-up.

Wegens omstandigheden kan onze landgenoot KooDoo niet aanwezig zijn op deze editie van Urlaub Outdoor. Rotterdammer Mattheis zal op 8 juli invallen voor hem.

Ook enkele Belgische talenten zullen van de partij zijn zoals dj-duo Joyhauser (hun passage op Extrema Outdoor Belgium herinneren we ons nog héél goed!), Housinberg en Urlaub Soundsystem. Tickets aan €10 per stuk, die zijn er nog!