Poldoore lost alweer een zomerse single

Het was nog geen week geleden dat Leuvenaar Poldoore zijn nummer Vista uitkwam of hij had alweer een nieuwe track klaar. Twee dagen geleden loste hij het ultrazomerse Carefree. Dit is wat hij over zijn nieuwe track te zeggen had:

"Mijn doel was eigenlijk simpelweg om de meest zomerse 'feel good' track te maken die ik kon. Ik ben daarvoor eens gaan graven in mijn sample folder en ben zo bij een soul/R&B nummer uit de 70's terechtgekomen, dewelke ik als basis heb gebruikt voor m'n beat. Voor het refrein wou ik sowieso vocals gebruiken. Ik hou ervan om verschillende kleinere stukjes vocal aan elkaar te plakken tot een nieuw geheel. Het was niet evident om verschillende vocals te vinden die zowel inhoudelijk als qua melodie in mijn nummer pasten, maar dankzij wat repitching ben ik er uiteindelijk toch in geslaagd".

Naar onze mening is Poldoore meer dan geslaagd in zijn opzet. Carefree ademt zon, zoveel dat je verbrandt van de stralen die door je boxen komen. Meer van dat graag!

Wie nog op zoek is naar meer chilltracks om de zomer door te komer kan hier alvast deel 1 en deel 2 van onze chilltips voor de zomer lezen. Je kan hier ook een recent interview met Poldoore lezen.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel