Nieuwe namen + de volledige line-up voor de Booth-stage op Pukkelpop!

Pukkelpop trekt alweer een nieuw blik namen open en Fuzz heeft ze als eerste! Onder meer The Subs, Claptone, Mickey, Kenji Minogue, Hush Hefner, Michael Midnight zijn van de partij. Meer namen? Verder lezen! 

Claptone walst op donderdag door de Boiler Room op donderdag, terwijl The Subs een classics DJ-set brengen op zaterdag in het kader van Paul Kalkbrenner z'n Back To The Future-project. Andere Belgische DJ's tussen de nieuwe namen zijn Mickey, Henri PFR en Limits, Ilse Liebens, Laston & Geo, Skyve & Eva De Roo en The Boilerboys.

The Booth

Vorig jaar presenteerde Pukkelpop met The Booth een fonkelnieuw podium, exclusief voor DJ's. Dat viel erg in de smaak en de dansvloer keert dan ook simpelweg terug. Pukkelpop gaf ons alvast de volledige line-up op een briefje.

Woensdag

Goldfox b2b Joyhauser, Bafana en Hush Hefner b2b Michael Midnight.

Donderdag

DC Salas, Peggy Gou, Tornado Wallace, Vakula, Beautiful Swimmers en Konna.

Vrijdag

Bjeor, Supreems, Beesmunt Soundsystem, Dan Shake, Red D & Jensen en Antal.

Zaterdag

Arno Lemons & DTM Funk present DMT Lemons, Full Crate, Rachel Green, Hannah Faith, Benji B en Faisal.

Met deze namen is de affiche bijna compleet. De laatste namen en het uurschema volgen binnenkort. De organisatie geeft ten slotte nog mee dat de ticketverkoop loopt als een trein. Zaterdagtickets zijn niet meer beschikbaar, maar ook de andere dagen raken stilaan volzet. De hele line-up en tickets vind je op de website van Pukkelpop.