Kortsluiting gaat met Alex.Do en Somne op zwier (30/06)

Deze vrijdag trekt Kortsluiting voor de tweede keer naar de Gentse Kompass Klub. Voor deze gelegenheid nemen ze de Duitser Alex.Do en Italiaan Somne mee op zwier achter de draaitafels. Techno op z'n best!

Kortsluiting koos van in het begin zijn eigen pad. Techno staat op de kaart, maar als hoofdingrediënt is er ook het visuele gedeelte. De visuals worden verzorgd door LUMEN, zij toonden eerder hun kunnen al op evenementen als Onrust, Moonday en op de vorige editie van Kortsluiting natuurlijk. Bekijk de aftermovie hieronder!

Alex.Do maakt deel uit van het Berlijnse collectief, label en eventorganisatie Dystopian, waar ze heel wat goudhaantjes zitten hebben. Onder andere Rødhåd, FJAAK en Recondite zijn afkomstig uit dit nest. Als het pad van Alex.Do dezelfde weg opgaat (en zo ziet het er zeker naar uit!), dan mogen we nog heel wat verwachten van hem.

Daarnaast is er de Italiaan Somne, oftewel Federico Maccherone. Zijn professionele carrière als dj begon bij de Resolute Warehouse parties in New York. Daar werd hij na een tijdje ook de resident-dj. Niet veel later vormde hij samen met Francesco Leali het project Clockwork. Hiermee passeerde hij op grote events en festivals als Sonar, Fabric, Panorama Bar, Circoloco DC10, enzovoorts.

Ondertussen is de man solo gegaan en kan hij al rekenen op releases bij Nonplus Records en Life And Death. Op dat laatste label bracht hij Vertere uit, met Mind Against als zijn sidekick!

Deze twee heren krijgen de nodige muzikale support van Belgen Endove (bekend van het ter ziele gegane Søndag) en Omnia Scelera. Zin in een streep techno en tripping soundscapes? Eén adres: Ottergemsesteenweg - Kompass Klub - deze vrijdag!

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel