Nief Gerief #4

In de rubriek Nief Gerief selecteren wij de beste releases die de elektronische muziekwereld de afgelopen zeven dagen te bieden had. Met de focus op ongepolijste diamanten en een voorkeur voor Belgische meisjes en jongens, toveren wij iedere week de nieuwste pareltjes op uw scherm en in uw oren.

Looper - Void EP 

De mysterieuze Belg Looper tovert na verschijningen op Coincidence Records en BUNK3R R3CORDS een EP tevoorschijn op Trianglesquare Records. Twee broeierige technonummers die al menig dansvloer met de grond gelijk maakten! (Koop)

Tensal & P.E.A.R.L. - Power Of Lust EP

Deze gedeelde EP tussen Tensal en P.E.A.R.L. wil vooral de delicate, ambiente kant van beide technoproducers in de verf te zetten. Toch kunnen beide heren het niet laten elk één dansnummertje op de EP te zetten. Heerlijke techno onder een loden ambienttapijt! (Koop)

Hodge - No Single Thing EP

De enigmatische producer uit Bristol levert drie nummers geleest op aanstekelijke percussie. De Brit releaset de No Single Thing EP via Livity Sound, het label van Peverelist. (Koop)

Kevin Saunderson as E-Dancer - Heavenly Revisited LP

Kevin Saunderson re-releaset zijn klassieke album uit 1998 op KMS Records. De veteraan uit Detroit gaf niet enkel de originale nummers een update, maar voegde ook nieuwe nummers zoals Foundation en One Nation toe. (Koop)

Hanne & Lore - Play EP

Het Duitse duo Hanne & Lore dropt net voor de zomermaanden nog deze dubbele housegroover op hun eigen label. Zoals altijd op Heulsuse, is de release ook op cassette te verkrijgen.(Koop)

Terrence Dixon - 12,000 Miles Of Twilight LP

Nog een legende uit Detroit, zij het met een volledig nieuw album. Terrence Dixon is intussen al aan zijn vijfde langspeler toe (deze keer op het OUT-ER label), maar is het experimenteren nog lang niet moe! (Koop)

Benoit & Sergio - You Eat You Want EP

Het was al van 2015 geleden dat het hoog aangeschreven duo Benoit & Sergio nog iets noemenswaardig uitbrachten. De tijd heeft hun productiekunsten echter nauwelijks aangetast, getuige daar van de verfrissende en eigenzinnige EP op Culprit Recordings. (Koop)

Max Telaer - I Can't / Do It EP

De jonge Brusselaar Max Telaer komt met een indrukwekkende EP op House Cookin' Records. Niet enkel de 'old school deep house' originele tracks maar ook het remixwerk van Khillaudio en labelbaas Rawdio moet je gehoord hebben! (Koop)

Meer nieuw materiaal ontdekken? Neem zeker een kijkje bij ons vorig Nief Gerief:

Meer Nief Gerief