Park Festival gaat op Bosuitstap (12/08)

Na drie edities in het Koning Albertpark komt Park Festival, het concept van DTM Funk en Foot Juice Art., met een nieuw urban concept: Bosuitstap gaat door op 12 augustus in Noordkasteel-Oost te Antwerpen.

De organisatie probeert alle vertakkingen van de urban cultuur weer wat samen te brengen, want in hun ogen zijn de afzonderlijke disciplines en groepjes wat aan het vertakken. Dat vertaalt zich in een event met live performances, een vogue show en zelfs een barbecue. Wij gingen alvast even door het muzikale menu!

Tussen de eerste aankondigingen bevinden zich namelijk niet van de minsten: DJ Paypal, de Amerikaanse footworkproducer, is nog het makkelijkst te rijmen met Foot Juice. Hij bracht al muziek uit op LuckyMe, Brainfeeder en zijn eigen Wall Music Inc.. Een andere mooie buitenlandse naam is Sir Spyro, de Engelse grimeproducer, vaste klant bij Rinse FM en eigenaar van Dragon Punch Records

Verder staat er ook een aardige dosis jazz en electronica op het programma: zowel Senay Kenfe als Niels Broos brengen een bezoek aan Noordkasteel-Oost. Die laatste werkte al enkele keren samen met mede-nederlander Jameszoo, al mag zijn eigen werk er ook absoluut wezen. Geflipte electronica ten top dus!

Als voorlopige aanvulling zien we ook ons kleine belgenlandje goed vertegenwoordigd. Dat is niet echt een verrassing, want DTM Funk maakt er een punt van om lokale dj's en producers te pushen. Zo kun je bijvoorbeeld ook genieten van beats en bass door Azer en AliA, bars van Darrell Cole en Stadsduiven, en een live performance van Nuit BlancheTusais en Mitxelena

Tickets kun je hier kopen, maar hou ook zeker de eventpagina in de gaten voor verdere aankondigingen!