Sonus viert vijfde verjaardag met spectaculaire line-up

Sonus Festival houdt dit jaar voor de vijfde maal zijn jaarlijkse elektronische hoogmis aan de oogverblindende Kroatische kust. Het festival vindt plaats op het strand van Zcre op het eiland Pag en dat van 20 tot en met 24 augustus.

Kroatië is sinds enkele jaren de place to be geworden wanneer we het hebben over zomerfestivals. Cosmopop, het evenementenbureau dat niet alleen Sonus organiseert, maar onder andere ook het welbekende Time Warp, is hier grotendeels medeverantwoordelijk voor. 

Op de affiche staat een wijd assortiment aan internationale zwaargewichten zoals Robert Hood / Floorplan, Adam Beyer, Solomun, Joseph Capriati, Adriatique en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan.

Voor deze vijfde verjaardag zal je als techno- en houseliefhebber vijf dagen en nachten kunnen genieten van een op en top muzikale ervaring, zowel aan de kust als op de kust van Zcre. Want naast de verschillende stages op het strand, en befaamde after parties, organiseert Sonus dagelijkse boat parties, ook voorzien van een meer dan degelijke line-up.

Ideaal voor als je je namiddagen wil spenderen met ideale zomertemperaturen op de Adriatische zee. Zo zullen Rødhåd en Meat voor XL8R8, tINI samen met haar gang, Valentino Kanzyani (labelbaas van Jesus Loved You) en de Franse TRAX-crew elk een boatparty hosten waarvoor je apart tickets kunt kopen.

Van disco, jazzy house, minimal, tot beukende techno en tech-house. Er is voor iedereen wat wils op Sonus festival. Voeg hier een line-up van wereldniveau en paradijselijke locatie aan toe en je verkrijgt het succesrecept Sonus waar je vol mooie herinneringen en ervaringen van terugkeert naar de realiteit. Nog altijd niet overtuigd? Bekijk dan snel even onze review van vorig jaar, want ook Fuzz was aanwezig.

Tickets voor het festival en de boat parties zijn nog steeds te verkrijgen via de officiële website van Sonus. 

Ook kan je reispaketten inclusief accomodaties en vervoer verkrijgen via de reis-sectie van Sonus.