Kompass blijft verrassen, deze keer met Nina Kraviz

We hebben nog nooit zo snel onze Facebook-notificaties van Kompass gecheckt als in de laatste maand. De Gentse club heeft het afgelopen jaar naam gemaakt voor zichzelf, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar dat toppers zoals Jeff Mills, Tale Of Us, Rødhåd, Nina Kraviz en Sasha over de vloer komen in dezelfde periode, is en blijft verbazingwekkend.

Op 14 oktober nodigt feestconcept 1988 Nina Kraviz, opperhoofd van Trip Records, uit als headliner. Ze brengt hiervoor partner in crime Bjarki en duo PTU mee naar onze geliefde Gentse warehouse. Aan hun zij zullen resident Thang, Kompass-bezieler Massimo Mephisto, Endove, Simon Hold en Nosedrip draaien.

1988 houdt zijn kwaliteitsgarantie hoog door op ieder van hun evenementen uit te pakken met gerespecteerde artiesten binnen de techno-industrie. Het hield zijn eerste editie met Len Faki en nodigde voor zijn 2de rendez-vous Adam Beyer uit.

Трип records, of vertaald Trip records, is een label opgestart in 2014 door Nina Kraviz. Een experimenteel label dat de grenzen van techno met andere genres zo ver mogelijk probeert af te tasten. De releases bevatten amper drops, maar focussen zich eerder op het creëren van een unieke sfeer binnen het lied en de sets daarrond.

Tickets zijn te verkrijgen aan een standaardprijs van 25 euro via de eventpagina.

Coverfoto door Dylan Schaub Photography.