Moodstock keert terug met 2 festivaldagen (12-13/08)

Het Limburgse festival Moodstock verdween bijna 3 jaar lang van het festivaltoneel. De organisatie legde toen alles neer om even op persoonlijke ambities in te zetten, maar het kriebelde al gauw opnieuw. Het gevolg is dat Moodstock sterker dan ooit terug is. 12 & 13 augustus, twee dagen vol elektronische muziek, nog altijd in de Dijkerstraat te Wijchmaal (Peer).

De opkomende editie van Moodstock Electronic Music Festival op zaterdag 12 en zondag 13 augustus is alweer de achtste editie van het festival. Voor de eerste keer dus geen eendaags festival met twee stages, maar een tweedaags festival met telkens één stage!

Zaterdag 12/08: Casa_Blanca

De twee stages van vroeger overleven wel, alleen hebben ze nu elk hun eigen festivaldag. Op zaterdag programmeren ze ronkende namen uit de internationale house- en technoscene. We hebben het dan vooral over Mathias Kaden, Culoe De Song, Frankey & Sandrino en voormalig TrouwAmsterdam-resident Tsepo.

Onze landgenoten Cheap Charly Men en Solco doen de warm-up! Als we de House On Fire-feestjes - die zij organiseren - in het achterhoofd houden, kan dat niet anders als goed komen.

Zondag 13/08: GrooveYard

De Limburgse dj en ancien Seelen staat in voor de programmatie van de GrooveYard-dag. Hij maakt er een Limburgs onderonsje van met o.a. Dominico, Mr Grammy, Donelly en Jules Dime. Vreemde eend in de Limburgse bijt is Red D, met de live vocals van Lady Linn. En ja hoor, er is ook een internationale headliner. De Berlijnse duoformatie Lexy & K-Paul komen live hun ding doen in Peer.

Een dagticketje kan je al kopen voor 20 euro. Wil je een gans weekend gaan dan betaal je 35 euro. Last but not least, pintjes bestel je aan 2 euro per stuk.