Flamingosis lost nieuw album

Goed nieuws voor de fans van samples en beats! De New Yorkse producer Flamingosis loste vorige week zijn nieuwe album A Groovy Thing, dat maar liefst 18 tracks zal tellen. 

Flamingosis is een Amerikaanse artiest die zich voornamelijk toespitst op samplegebaseerde beats. Wij vergelijken hem graag met producers als GramatikVanilla of Tomppabeats, maar dan met een funk- en discosausje eroverheen gegoten. Hij was eerder ook al te vinden in onze chilltips van de week

Flamingosis beschrijft zijn nieuwste album zelf als '18 instrumentals of sample-based funk for you to get your groove on', en grooven dat zal je kunnen doen. Zoals steeds staat A Groovy Thing boordevol zonovergoten beats waarop je de komende vakantieweken zorgeloos achterover zal kunnen leunen. 

A Groovy Thing is verkrijgbaar via Bandcamp volgens het name your price-principe, hetgeen dus inhoudt dat je dit album volledig gratis kan downloaden. Wij roepen echter op om toch iets te doneren, goed voor je karma en een toch een blijk van waardering voor deze geweldige artiest!

 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel